Изпит по правопис е новата задача на красавиците в Двореца на „Мис България 2013”. В това, че красотата може да спаси света, но ще й е трудно да поправи граматика зрителите ще се убедят в дейли епизода, тази вечер по TV7.
Водещият Кирил Ефремов ще постави трудната мисия с правилното писане в ръцете на Пенка. От ромката с карибско тяло, която в момента се подвизава в Тъмницата и изживява втория си шанс за връщане в Двореца, зависи съдбата на конкурентките й. Как ще се справи огнената дама от Ботевград и какви ще са наказанията за грешките й, зрителите на TV7 ще видят от 22:30 часа, веднага след мача „Ботев” (Пловдив) – „Зрински” (Мостар).
Въпреки умората от ежедневните мисии и задачи, красавиците все пак намират сили за купони всяка вечер. Вече 10 дни претендентките живеят заедно, изолирани от останалия свят, и е време бурният нощен живот в Двореца да окаже влияние върху тях. В епизода тази вечер ще стане ясно коя красавица как понася алкохола и безсънието  и какви са последствията върху интериора на луксозното им имение.
Краят на нощните забави на претендентките обаче се вижда, след като победителките във вчерашната мисия „Пазар” Нанси и Ваня се завърнаха с провизии едва за два дни, а трябваше да изхранят останалите за цяла седмица. Това стана повод за сълзи и препирни във вчерашния епизод на шоуто.
На фона на кавгите обаче, едно приятелство процъфтява – това между Боряна и Адриана. Двете красиви брюнетки спят в едно легло, а между тях май вече прехвърчат любовни искри.
Във вторник зрителският вот изгони Пенка от шоуто, но тя получи втори шанс и се завърна в Тъмницата с мисия. Ромката е „ментор” на двете близначки, заточени заради неспазването на регламента на „Мис България 2013” и обсъждане на номинациите. Двете русенки от самото начало таят не особено приятни чувства към Пенка, но се оказа, че ромката е успяла да създаде доста приятелства в Двореца. Кои красавици съжаляваха за излизането на Пенка от шоуто и защо им липсваше толкова, че да се разплачат гледайте тази вечер, от 22:30 часа, само по TV7.