Пловдивската надежда Виделин Видев обеща бърз нокаут - в рамките на минути, за съперника си от Пещера Варадин Попов на предстоящата професионална гала-вечер по смесени бойни изкуства "ММА Arena Plovdiv" в Спортната зала на ПУ на 27 юли, събота, от 20,30 ч.

Двамата дебютанти на професионалния ринг имат сметки за уреждане от първата си среща, когато победител излезе Попов. Виделин обаче е категоричен, че сега ще размаже противника още преди първата почивка. Два дни преди големия професионален ММА-сблъсък на гала-вечерта в Пловдив състезателите вече са нахъсени за лютите битки. Централното събитие на турнира се очаква схватката в тежка категория между многократния европейски медалист по бойно самбо и световен шампион по санда Камен Георгиев и спечелилият много аматьорски формати у нас Христо Йорданов. В гала-вечерта ще участва и елитния боец от Македония, Зоран Витанов, който е национален шампион по кикбокс и ММА при най-тежките. Гордостта на бойния клуб "Лаута Арми" Сюрен Борисов ще търси зрелищна победа срещу Борислав Иванов от София, който е подготвян от небезизвестните братя Росен и Румен Димитрови. Цената на билета за най-зрелищното шоу на годината в Пловдив е 15 лева, като събраните средства ще бъдат дарени за лечението на болния от левкемия баскетболист Васил Бамбурски. Билети могат да се купят онлайн от фитнес сайта www.muskuli.com, от магазина на "Мускули" /Пловдив, бул. Шести септември 65/ и на касите на Спортната зала на ПУ, непосредствено преди събитието.

Турнирът включва 9 двубоя от 3 рунда по 5 минути. Организатори на професионалната гала-вечер са европейският шампион по джудо Янислав Герчев, националният шампион по самбо и ММА-боец Иван Запрянов и националният шампион по ММА в тежка категория Борислав Иглев. На 26 юли, ден преди зрелищните битки, състезателите ще бъдат претеглени на специален кантар от 17 часа, в Планета Пайнер Клуб Пловдив /Водната палата/. Те ще бъдат проверени дали отговарят точно на категорията, в която ще участват на професионалната гала-вечер по смесени бойни изкуства ММА Arena Plovdiv.