VIVACOM и bTV Media Group имат специално великденско предложение за феновете на VOYO. От 14 до 27 април абонатите на мобилния оператор ще могат да гледат VOYO от меню Видеотека безплатно и неограничено. Платформата за легално видео съдържание вече е достъпна през ТВ екрана ексклузивно за клиентите на VIVACOM TV чрез интернет  свързаност.

Любими български и чуждестранни сериали, предавания и холивудски филми са само малка част от над 8000 часа VOYO съдържание. Премиерно през април любителите на трилъри ще могат да видят едно от най- добрите постижения в този жанр - „Колекционерът“ с Анджелина Джоли и Дензъл Уошингтън, и хита от 2013 г.  „Зрителна измама“ с участието на Морган Фрийман и Уди Харелсън.

Промоционалният период включва и достъп до VOYO Live ТВ канал, по който феновете на футбола могат да се наслаждават на ексклузивни мачове от Шампионската лига и Лига Европа, Италианското и Френското футболни първенства. Великденската промоция е валидна за нови и съществуващи частни клиенти на самостоятелни и пакетни услуги с VIVACOM TV чрез интернет свързаност.

В момента VIVACOM предлага на пазара най-гъвкавата пакетна оферта за интернет и телевизия на промоционална цена от 8.90 лв. на месец с включено безплатно HD оборудване и Wi-Fi рутер.