Изчезналата първокласничка Александра Тодорова не бе открита в хотел "Лагун" в Поморие, който бе щурмуван от полицаи по-рано днес, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

В сградата е била и майката на момичето, Ева, която, евентуално да разпознае дрешки на детето. Такива бяха изнесени от дома им, за да се даде следа на полицейските кучета. Според слухове, има връзка между изчезването на момичето и собственика на хотела, в който са влезли полицаите. Въпреки, че официално няма потвърждение за отвличане, служителите на МВР са казали на гостите на хотела, че издирват момиче. Вратите на хотела са разбивани.

Местни окачествиха инцидента като "мутренска работа". Веселин Тодоров – Германеца, баща на момичето, е задържан за лихварство през 2010, но няма повдигнати обвинения срещу него. Поморийци разказаха, че давал заеми срещу високи лихви, а чували, че при невръщане следвал бой.

Местни разказаха, че момичето винаги се е прибирало пеша от училище, а разстоянието е около половин час път.

БГНЕС припомня, че първокласничката Александра Тодорова изчезна след занималнята вчера. Тя е в първи клас в училище "Иван Вазов". Мобилният й телефон е изключен.