20 тежко въоръжени полицаи щурмуваха току-що семейния хотел „Лагун“ в центъра на Поморие. 7 полицейски коли охраняват района около 5-етажния хотел, а въоръжените полицаи с бронежилетки и качулки в момента претърсват стаите, ресторанта, пералното помещение и подземията на хотела. Става въпрос за издирване във връзка с отвлечената 9-годишна Александра. В една от хотелските стаи е намерено огромно количество цигари, предава “Флагман.бг”.
2-ри и 3-ти клас в ОУ „Иван Вазов“ днес не излязоха в междучасие между 9 и 10 часа. Децата току-що бяха узнали, че Алекс я няма. За последно вчера приятелите й са я видели на новите люлки в училище около 16,30 часа. От училището до жилищната кооперация на сем. Тодорови има около 400 метра разстояние, като може да се мине по главната улица, както и през малките пресечки зад РПУ-то. Районът е изключително оживен и е трудно да бъде отвлечено дете, без да бъде забелязано от свидетели.
Припомняме, че малката дъщеря на поморийския бизнесмен Веселин Тодоров – Германеца изчезна мистериозно миналата вечер. Възможно е да се касае за отвличане.
Момиченцето е третокласничка в училище „Иван Вазов” и не се е прибрала у дома си след занятия, макар че вече наближавало полунощ. Семейството е подало и сигнал в полицията.