Наказателната бригада на „Вега 1“, предвождана от шефа на айтоския клон Кенан Юсеин, нахлула в дома на 57-годишния Владислав от Каблешково, е подмятала 10-ина минута като парцал безащитния мъж, разказаха очевидци на грозната случка.

Около 22 часа снощи Кенан, Гюнер, Хами и Нуран пред очите на семейството му го смлели от бой. Мъжът бил съборен с един удар, а после всеки един от тях мощно го ритал в тялото. Това обаче не стигало на жестоките биячи, които хванали Владислав, изкарали го навън и захвърлили мощно на 10-ина метра от къщата. Мъжът не можел да се изправи, а те доволно потрили ръце и си тръгнали, предупреждавайки го да си оправи сметките, съобщава flagman.bg.

Владислав, живее в ромската махала на Каблешково, но е от български произход, женен е за циганка. Работил в сферата на строителството и всички съседи го описват като добър и смирен човек, не отказвал услуга на никому. Преди няколко месеца имал неблагоразумието да стане гарант по кредит от 800 лева на Емилия Гюзелова, която живее на метри от дома му. Жената останала без работа и не можела да плаща вноските си. Била притисната от фирмата за бързи кредити и се скрила докато затихне бурята. Снощи Кенан и компания решили да си оправят сметките с нея. След като не я намерили в къщата й, веднага тръгнали към дома на Владислав, който очевидно усетил какво ще се случи веднага се скрил в тоалетната. Четиримата анаболни мъжаги обаче избиват вратата на тоалетната му и зверски го пребиват.

„Видяхме ги, че идвам. Трима влезнаха вътре, а един остана отвън. После чухме само някакви крясъци. След 10-ина минути те се показаха пред стълбите, хванаха и го захвърлиха с всичка сила. Помислихме, че хвърлят дрехите му, а се оказа Валентин“, разказа съседката му Тодорка.