Положението става международно в утрешния епизод на „Стани богат”. Милица и Геро ще прескочат всякакви езикови бариери, а що е това дипломация и има ли тя почва в студиото на Ники Кънчев, ще разберем от Соломон Паси и Меглена Кунева.

С френски шансон – така ще се завърне забавният тандем Гладнишка – Георгиев – Геро. Двамата актьори ще се докажат като истински полиглоти и ще демонстрират познанията си по италиански, френски и дори китайски. Назад към детството и как са се обръщали към тях като деца – това ще си спомнят почетният съдия в „Като две капки вода” и доказалият се актьор. Какво  пише в детските дневници на Милица и какви смешни говорни дефекти са имали двамата преди да бъдат приети в НАТФИЗ? В благотворителната си игра двамата ще тръгнат по следите на изчезналия Боинг 777 и по-конкретно, в търсене на нестандартните помощници, привлечени за неговото издирване. Какво традиционно празнично ястие си приготвят ескимосите и ще успеят ли да открият нещо, което повече от 20 години не може да бъде открито в Италия?

Веднага след тях на стола на богатството ще седнат Соломон Паси и Меглена Кунева. Двамата ще покажат желязна логика, сериозни знания и ще разкрият важни правила в дипломацията. Защо не е прието да се тропа по масата и как да разговаряме с един англичанин – по последната тема бившите министри дори ще влязат в дипломатичен спор с Ники Кънчев. С какви приказки растат децата на Соломон Паси и как двама дипломати неочаквано ще станат любители-орнитолози? Паси и Кунева ще проверят данъчните декларации на няколко важни американци, ще разнищят сложните семейни истории на няколко големи писатели и ще търсят на картата на света една много специална река.

Как ще се представят двете двойки и колко далеч ще стигнат двама актьори и двама дипломати? Отговорите в „Стани богат” – утре /11 април/, от 21.00 ч. по Нова.