Молдовският Абрмович решил да впечтли 24-годишната Рената Николова  със скъпия дар

Кралицата на скрапа, която е една от най-желаните българки - младата бизнесдама Рената Николова (24), е на път да стане акционер в най-скъпата сграда в света - дубайския небостъргач Бурж Халифа.
Общата стойност на 828-метровата сграда е около 1,5 милиарда долара, а цената на офисните площи там достига 43 хиляди долара на кв.м.
Тази пролет изпълнителната директорка на лидера в бизнеса със скрап "Трансинс" влезе в светските хроники с авантюрата си с молдовския Абрамович. Тя се появи на светско събитие в София  с наследника на молдовския холдинг "Costavinex" - г-н Чернятович.
Според близки до двойката молдовският ерген-милиардер е решил да спечели сърцето на българката, като я впечатли със скъпата инвестиция - дял на стойност 100 млн.долара от Бурдж Халифа.
Личният живот на молдовеца е следен под лупа от медиите в Кишинев, които не пропускат да обсъждат круизите му със семейната яхта за 50 милиона евро, армията от гардове, които го следват с две черни G-класи и с частния му самолет.
За лятото той вече е планувал екзотично пътуване с чартъра му до далечен остров, където да поиска ръката на Желязната  кралица и да й подари скъпата инвестиция.
Тъй като Кралицата на скрапа от години е блян за родните милионери, честите й срещи с най-желания ерген в Молдова са на път да разбият доста мъжки сърца. Рената е изпълнителен директор на основаната преди 20-години компания за търговията с метални отпадъци Трансинс. Не е тайна, че най-младата българска бизнесдама няма аналог по възраст и мащабност на бизнеса в цяла Европа, а според запознати и в голяма част от света.