Съдбата ще постави една майка на „житейски кръстопът”, принуждавайки я да избира между своята любов и щастието на детето си. Едноименното документално риалити „Съдби на кръстопът” по Нова тв ще представи на зрителите утре, 11 април, от 20 часа историята на 39-годишната Албена  и нейната 16-годишна дъщеря Мина. Двете живеят сами и имат много силна емоционална връзка помежду си. Всичко се променя, когато майката намира нов спътник в живота - 38-годишния вдовец Румен. Той обаче не успява да спечели доверието на доведената си дъщеря и между двамата избухват постоянни конфликти. След поредния скандал Румен обвинява Мина, че е откраднала пари от портмонето му. 16-годишното момиче е дълбоко обидено и бяга от къщи, за да се отърве от кошмара.

Албена е силно притеснена и тръгва да търси дъщеря си навсякъде. Оказва се, че Мина е намерила подслон сред напълно чужди хора в порутена постройка и предпочита да остане там, само и само да не се прибере у дома. Албена е пред голяма житейска дилема!

Една майка трябва да избере между своята любов и щастието на дъщеря си… Какво ще бъде решението й, ще разберем в "Съдби на кръстопът" този петък от 20:00 ч. по Нова телевизия.