Служители във фирма за бързи кредити нанесоха побой над 57-годишен мъж от Поморие, заради забавени вноски. Това съобщиха от ОД на МВР-Бургас.

Около 10:40 ч. вчера в Районно управление ''Полиция'' - Поморие е получено съобщение за инцидент в частен дом в Каблешково, разположен на ул. ''Хан Тервел'', при който четирима мъже, придвижващи се с лек автомобил ''Фолксваген Пасат'', нанесли побой на 57-годишния обитател на къщата.

Установено е, че мъжът, виждайки четиримата нападатели се заключил в банята на дома си, но след разбиване на вратата й, е изведен в двора от непознатите, които му нанесли побой.

Нападателите са 31-годишният К.Ю., 43-годишният С.Х., 29-годишният Г.С. и 26-годишният Н.Б., всички от Айтос, служители във фирма за бързи кредити в Айтос. Пострадалият бил поръчител на заем в размер на 800 лв., който кредитополучателя спрял да плаща, в резултат на което фирмата за бързи кредити насочила искането си към него. Потърпевшият бил в затруднение, като вероятното забавяне на паричните вноски предизвикало инцидента в дома му. По първоначални данни мъжът от Каблешково е с две счупени ребра. Работата по пълното документиране на случая продължава от служители на Районно управление ''Полиция'' - Поморие.