Не е вярно, че съм давал пари на Петното, каза лидерът на

"България без цензура Николай Бареков пред ТВ 7.

Според лидера на ББЦ "от всичко казано стана ясно, че това е кризисен пиар. Това е една клоака, в която са се набутали и Борисов, и Петното, а аз отказвам да вляза в нея", добави той.

Бареков каза, че днес няма да отиде на изслушване в комисията в Народното събрание, но добави, че иска друг формат - "заедно с Борисов и Петното. За разлика от Борисов аз уважавам парламента, но тази комисия изпълнява други цели. Тя направи нещо недопустимо – докара с камионетка един арестант да бъде разпитван там и да се цитират разни врели-некипели. Ако сте забелязали, Петното има един поток на съзнанието и в едно изречение той казва два изключващи се факта. Абе, давал ми е пари Бареков, ама не ми е давал… Парламентът се принизи, с тези комисии той започна да стига дъното, заради това ще напиша уважително писмо, за разлика от Борисов. В него ще кажа, че ако искат да разберат истината, да направят едно тристранно изслушване и да ни задават въпроси", мотивира се Бареков.

Той отрече да е имал разговор с Бисер Миланов, от който да е научавал, че Борисов има фабрика за амфетамини. "Освен, че не съм давал пари на това лице, не съм го виждал от последното предаване в Благоевград. Не съм говорил с него никога на тема Бойко Борисови и никакви амфетамини", разясни Бареков.

Зад целия скандал той коментира, че прозира страха от ББЦ. "И от последната социология става ясно, че ние сме трета политическа сила и изпреварваме ДПС, от това става ясно, че ние сме заплаха. Заплаха сме не само за ГЕРБ, но и за всички останали - и за БСП, и за ДПС", разясни Бареков.

"България без цензура" ще бие всички, дори и ДПС, защото няма да влизаме в безпринципни коалиции. Според него вече има нова коалиция и тя вече се вижда - ДПС и ГЕРБ. "Да ни е честита новата коалиция, само ми е чудно кой ще е новият премиер? Ще ми бъде интересно Борисов, който

беше върнат в играта от Станишев, да се поздрави за премиер с гласовете на Лютви Местан", коментира Бареков.