Финалната седмица на “Черешката на тортата”– по музика, текст и аранжимент на самите участници, стартира следващия понеделник. За първи път в ефира на Нова ТВ зрителите ще чуят песен, написана специално за предаването, при това в изпълнение на звездите на финала. В перфектна форма и отличен екип, в ефира на Нова ТВ ще видим  Люси, Латинка Петрова, Дани Милев, Теодора и Дънди от група Акага. Заедно, те ще запишат парчето “Черешката на тортата” – в пет различни стила и куплета. 

Латинка Петрова ще смъмри шеф  Иван Манчев и ще го побутне няколко пъти – по кутията със задължителни продукти – в началото на музикалната седмица. С истински бабини рецепти и много настроение, тя ще смае гостите с гостоприемството си. Латинка ще започне вечерта с изненада, като каже на всички, че няма маса и трябва да държат чиниите си в ръце. Минути след това красиво дървено пано на стената ще стане маса. Латинка ще пее, ще разказва забавни истории, а всички ще останат пленени.

Дънди ще трябва да сготви риба, която никога не е приготвял – във вторник, когато посрещне гостите си в Бояна. Той ще получи най-сериозното предизвикателство от шеф Манчев – да сготви нещо, което не  е правил досега. На вечерята гостите искрено ще се забавляват, а за изненада, ще влязат в ролята и на жури.

Теодора ще шашне звездите с подаръци – букети с бонбони и карикатури, в сряда. На вечерята ще се заформи хоро, всички ще запеят народна песен, а Люси ще преоткрие себе си в тази музика.

Кулминацията на сезона ще забърка Дани Милев, в четвъртия ден от седмицата – с песен, посветена на „Черешката на тортата”. В нея ще се включат всички от звездите, като всеки от тях ще пее в собствения си стил.
Дани ще запише парчето и още на следващия ден ще го подари на всички – на гости при Люси. Освен, че ще меси хляб и ще сготви цели три малки супи в цветовете на българското знаме, певицата ще реши сама ще сглоби масата за вечерята. По време на гостуването отново ще се пее, като Люси ще реши да предизвика всички да се надпяват с любимата си песен... едновременно.