Сайтът за споделяне на снимки "Инстаграм" изобилства от фотоси на елегантни девойки и дами, но те вече имат сериозна конкурентка за модната корона – симпатичната Пенелопи Попкорн, най-стилното прасе в интернет, пише в. "Дейли експрес".

Породистата Пенелопи, издокарана с разноцветни ленти за глава, панделки, пуловерчета и жакетчета, редовно "публикува" свои снимки в "Инстаграм" и вече има 43 000 последователи в сайта.

Почитателите й могат да видят дори нейни фотоси с лакирани нокти. Едногодишната четинеста модна икона живее със стопаните си – майка с две деца, в Калифорния, САЩ.

Всъщност идеята за профил на Пенелопи Попкорн е на двете деца и именно те се занимават с поддръжката му, въпреки че придружаващите снимките съобщения са написани сякаш от зурла на прасе.

"Пенелопи много обича да я обличат, не се противи на лакирането на ноктите и търпеливо позира за фотосесиите и дори им се наслаждава.
Най-много й харесват лентите за глава с цветя и панделките, но когато е хладно, няма нищо против топлината на удобно пуловерче.

Идеята за профил в "Инстаграм" осени децата по Коледа. Те искаха да покажат колко е сладка питомката ни с нейните дрешки и приветлив характер. Не сме и допускали, че нашата любимка ще се сдобие с толкова много последователи в сайта", разказва стопанката ѝ.