Бащата на нашумялата  участията си в "Шоуто на Слави" малка звезда Крисия – Марин Петров, даде интервю пред вестник “ШОУ” заради ужасяващата мълва, която върви из Разград. 28-годишната Павлина Гешева първо е имала връзка с него, а сега се опитва да оплете в паяжината си и треньора на Лудогорец Стойчо Стоев.

“Тази жена е опасна. Вкарала е много мъже в капан. Павлина работеше при мен. Направих огромна грешка – доверих й се. Тя не беше само управител на хотела ми, даже прехвърлих собствеността на нея. Взе да ме използва, а аз се подведох, признавам си. За малко да си съсипя семейството, а аз имам изключителна съпруга и прекрасни деца, едно от които – Крисия, стана популярна в цяла България. През есента на миналата година същата тази Павлина, която е безкрайно нечистоплътна жена, в преносния смисъл имам предвид, започна да сваля Стойчо. А ние със Стойчо Стоев бяхме приятели. Направих опити да го разубедя, но Павлина успя да ни изпокара двамата. И сега със Стойчо вече не поддържаме такава връзка.

Павлина е “влюбена” в него. Поставям кавички на думата влюбена, защото тя е използвачка. И успява да заблуди мъжете. А Стойчо е човек със семейство, с деца.

Благодаря много на моята съпруга Ангелина, която изтърпя всичко и която беше до мен въпреки всичко и въпреки греха ми. Благодарение на нея и на моята воля успяхме да спасим нашето семейство и да сме близо до прекрасните ни деца. Сега искам да предупредя Стойчо да не върви по моите стъпки. Жал ми е за него, ако се е поддал на изкушението. В Разград говорят какви ли не неща за тях двамата. За Стойчо и за Павлина имам предвид. Човекът е решил да напуска и нищо няма да го спре, повярвайте ми. Даже не една, а три титли да спечели тази година с Лудогорец, пак ще си тръгне”, твърди бизнесменът.