"Радвайте се, фенове, ще има и пети сезон на "Под прикритие", обяви продуцентът на сериала Димитър Митовски. Той и колегите му се събраха по традиция да изгледат заедно финала на сезона, като всички минаха по червен килим.

"При старта на всеки сезон си казвам - това е последният. Виждам обаче как вдигнаха летвата с последната серия от четвърти сезон и не искам просто да ми стане "мъчно за миналото", каза генералният директор на БНТ Вяра Анкова, като използва цитат от сериала.

Той завърши отново с отворен финал. След като влезе в ареста с признанието си, че е убил Петър Туджаров, комисар Попов (Владо Пенев) обясни, че има полицай под прикритие. И това е Ерол (Бойко Кръстанов), който е внедрен в организацията на турския мафиот Фарук.

Новият сезон обаче ще е без Явор Бахаров, защото героят му беше убит от Куката. Самият Мариан Вълев обяви, че напуска сериала.

"Под прикритие" ще участва в два големи международни форума - в Москва на фестивала за детективски продукции и на тв фестивала в Кан, който се откри вчера.