Бойко Кръстанов е новият Шмекер, легендата Джаро наистина бе прострелян в главата, комисар Попов влиза в затвора, а за Куката (Мариан Вълев) това бе последното появяване в сериала, стана ясно от финалния епизод на четвърти сезон на култовия български сериал "Под прикритие".

С голямо парти създателите на гангстерската поредица, заедно със звездите актьори и много известни личности, отпразнуваха финала на сезона.
На събитието присъстваха, разбира се, голяма част от екипа на сериала – Ивайло Захариев, Владимир Пенев, Мариан Вълев, Миленита, Кирил Ефремов, Герасим Гергов, Явор Бахаров, Бойко Кръстанов, Константина Живова, Снежана Макавеева, както и продуцентите Димитър Гочев и Димитър Митовски, и други.
Както повелява традицията, актьорите се разхождаха сред останалите гости в салона и всеки фен имаше възможността да си направи паметна снимка с тях.
Излъчването на сериала бе едновременно на няколко мултимедийни стени, а сред зрителите бяха забелязани много хора от артистичните среди, но и от бизнеса.
Ивайло Белчев, Жени Калканджиева, братя Диневи, Христо Сираков, Рут Колева и много други уважиха събитието.

"Малко тъжно, но справедливо" - с тези думи Димитър Митовски определи края на четвърти сезон.

След големия успех на четвърти сезон на "Под прикритие" вече не е тайна, че мафиотската сага ще има още по-драматични развръзки.
"Под прикритие" ще продължи още това лято, като се очаква към екипа да се присъединят освен много нови български звезди, така и световни светила в екшън жанра.
Продуцентите издават, че следващите два сезона ще бъдат заснети основно в Турция и Албания, а действието ще се завърти около нелегални канали за наркотици, трафик на хора и борба за власт и влияние на най-високите етажи в държавата.
За целта са наети 46 преводачи от турски и албански, както и няколко ориенталски танцьорки.