Много парични и предметни награди раздаде и тази седмица Национална лотария.
В първата игра „Щастливата монета“,  тримата избраници бяха Цанка Петкова от гр. Дряново, Юлиян Маринов от морската ни столица – Варна и Николай Иванов от с. Равда. Дамата извади най-голям късмет и вече ще се вози на чисто нова испанска кола. Цанка се развълнува много от спечелената награда и в очите й се появиха сълзи от радост. Първата дестинация, която ще посети тя и семейството й е южната ни съседка – Гърция.          

Във втората по ред игра в шоуто Национална лотария - „Сейфове“, двамата щастливци тази седмица бяха Цветомира Любенова от град Лясковец и Камен Захариев от град София.
Камен работи като счетоводител, а за подкрепа в студиото беше неговата половинка в живота. След много сигурен старт, къметът му изневери и той първи отвори два сейфа съдържащи знака “Х”. Това означаваше, че Камен трябваше да си тръгне от студиото на Национална лотария с половината от натрупаните до момента 10 000 лева. Чаровната дама Цветомира пък е горда собственичка на сумата от 29 000 лева. Тя започна своята игра с отварянето сейф съдържащ знак “Х“, но шансът бързо смени своята посока и накрая се оказа в нейна полза. Със спечелената сума тя ще зарадва семейството си с хубава почивка на морето. „Имах стратегия да отварям рождени дати на най-близките ми хора, но след първия отворен сейф се отказах“, сподели Цветомира след края на играта.              

За „MEGA JACKPOT”-а на Национална лотария 4-мата избрани за участие тази седмица бяха Снежана Дамянова, Стелияна Джамбазова, Владислав Иванов и Ангел Александров. Най-голям късмет от тях и възможност да си тръгне с 180 000 лева извади Стелияна. Тя е от град София и в момента е в майчинство с двамата си сина - близнаци. Още в началото направи първата си грешка, но реши да продължи своята игра уверено и натрупа актив от 20 000 лева преди да направи втората си грешка. Сумата, с която си тръгна младата майка от играта „MEGA JACKPOT” на Национална лотария е 10 000 лева. „Ще купя подаръци и ще направя една хубава почивка със семейството ми“, сподели щастливката.  

Трима са щастливците, които вече се радват на своите моментни печалби от билета на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“. Татяна Арнаудова от град Бургас получи чек за моментната си печалба от 10 000 лева. Чек за 10 000 лева получи и Георги Тошев от град Пловдив, а Георги Капитанов от Мартен стана по-богат с 20 000 лева.

От играта „Специален шанс“ тази събота в студиото лично от водещия Захари Бахаров своята награда  на стойност 2 000 лева получи Марияна Филипова-Стоянова от гр. Плевен. 

Следващата седмица играта “Специален шанс“ ще раздаде отново двойно повече награди:
12 печалби от 100 лева, 1 от 300 лева и голяма печалба от 2 000 лева.

Всички останали късметлии от играта можете да видите на www.7777.bg

Тази седмица общата сума на раздадените парични и предметни печалби в предаването Национална лотария е точно 111 735 лева.
 
Ако и вие искате да сте на мястото на печелившите е нужно само да си набавите билет на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“. Очакват ви много парични и страхотни предметни печалби!
Сега имате възможност да опитате своя късмет и с билета „Сделка или не“. С него може да се радвате на награди от 3 до 100 000 лева, като освен това се крие и участие в жребиите за Специални телевизионни игри „Сделка или не“ за 500 000 лева и 1 МИЛИОН лева.
Най-новото попълнение към билетите на Национална лотария е билетът „Лото+“. В него ви очакват печалби от 200 000 лева, 100 000 лева, 50 000 лева и това е само черешката на тортата, защото общите печалби в него са за 5 660 000 лева.