Кубрат Пулев записа своята 20-а победа от 20 мача на професионалния ринг! Това се случи, след като тази вечер Кобрата победи хърватина Ивица Перкович на галавечерта в Росток (Германия).

Перкович успя да издържи едва 3 рунда срещу великолепния българин, след което се отказа от по-нататъшна битка, признавайки доминацията на Пулев.

Още от първите секунди на мача Кубрат демонстрира, че разликата между него и Перкович е голяма. Въпреки че използва този рунд за опознаване, Пулев владееше инициативата и показа на своя съперник какво го чака.

Във втория рунд Кобрата се активизира доста по-сериозно, нанесе няколко тежки удара в лицето на хърватина и разкървави носа му.

Перкович прекара и третия рунд основно на въжетата и показа признаци, че вече трудно издържа на канонадата от удари на Кубрат.

Изглеждаше, че е въпрос на време българинът да нокаутира своя съперник, но 39-годишният хърватин реши да не се стига до там и се отказа преди началото на четвъртия рунд.

Така Кубрат продължава да има стопроцентов актив на профи ринга - 20 победи от 20 мача и вече очаква да разбере кога ще се изправи на ринга с Владимир Кличко.