Убеден съм, че ако стане така парламентът да е под въпрос, моментално ще се намерят няколко души от ГЕРБ, които ще дойдат и ще направят кворум, заяви председателят на "Атака" Волен Сидеров.

Борисов е човекът, от който зависи парламентът, защото с неговото присъствие и отсъствие той може да решава много парламентарни въпроси. Не е вярно, че от моето присъствие тук зависи парламентът или правителството, смята Сидеров.

Следващата седмица ще има заседание на Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси. Има натрупани сигнали, комисията ще започне работа в четвъртък, съобщи Сидеров, който я оглавява. И повтори идеята си в комисията да бъде извикан Сретен Йосич. "Не знам точно какъв е официалният ред, защото той е задържан и излежава присъда. Това ще означава комуникация между нашето Министерство на правосъдието и съответното министерство на правосъдието. Мисля, че е възможен такъв разговор – ако не тук, то там, където излежава присъда", каза Сидеров. Аз мисля, че този човек може да каже интересни неща за бившия премиер и те ще бъдат от полза за разкриването на истината кой какво е вършил в България, смята той.