Най-красивият балкон на 2013 година е на 30-годишната Антония Койчева от Пловдив. Тя е дизайнер по професия. Споделя, че шиенето и кроенето са нейното хоби, затова продължава да се занимава с тях и в извън работно време. Друго нейно любимо хоби е градинарството, а съчетанието между двете дава особено красиви резултати.
Всяка година тя рисува нов проект за своя балкон. Сменя цвета на обзавеждането и засажда нови цветя. Миналата година балконът е бил решен в червено и бяло, тази година обаче е избрала синьо-жълтата гама.
Антония сама си шие възглавниците и сама изработва декорациите. Любопитен факт, е че цялото обзавеждане на  балкона на 2013 година е също ръчна изработка като са използвани плоскостите от стария гардероб на баба й, който бил за изхвърляне. Още по-смайващо е, че младото семейство  живее под наем в кооперацията на 4-ия етаж в Пловдив, но  желанието да се чувстват уютно и да имат своя малка импровизирана градина  е превърнало сивия балкон в  любимо място за релакс след натовареното работно ежедневие.
Антония Койчева за първи път участва в конкурса “Моята цветна градина” на Мосю Бриколаж, въпреки че той се провежда за 6-та поредна година. Научила за него от приятелка и все още не вярва, че е победител за 2013 година в категория “Моята градина на балкона”, макар вече да е получила наградата си от 300 лева.