Революционен подход използвали за обир мъж и жена в Щатите, съобщава Кросвил кроникъл. Двойката влязла в двора на съседа си, но жената уж изпратила съпруга си да й донесе цигарите. Междувременно тя попитала домакина си може ли да ползва басейна.

Когато любезният мъж я отвел в задния двор, където бил басейнът, гостенката се сетила, че няма бански и попитала ще има ли проблем ако се гмурне, както майка я е родила. При повторно позволение тя не се двоумила, разсъблякла се и пъргаво скочила във водата. В продължение на 20-тина минути красавицата се разхлаждала, а 54-годишният собственик се правил, че не гледа към нея. После й подал кърпа, тя се подсушила, облякла се, благодарила за гостоприемството и си тръгнала.

Когато стопанинът влязъл в къщата си установил, че се е простил с 1195 долара. Съучастникът на голата нимфа вместо да й носи цигари, претършувал къщата и обрал любезния домакин, каза пред медиите полицаят Камдън Дейвис след оглед на местопрестъплението. Самоличността на престъпниците е известна, но не са били заловени.