Рано тази сутрин рапърът Snoop Dogg, известен вече и като Snoop Lion, кацна на летище София с полет от Барселона за концерта си тази вечер в зала Арена Армеец, съобщиха организаторите.

Дългоочакваният хип-хоп изпълнител пристигна в България в компанията на повече от 40 души. Сред най-близкия антураж на певеца е и брат му. При своето кацане американската звезда сподели, че шоуто тази вечер не е за изпускане и ще очаква всички в залата. Подгряващ изпълнител на американската звезда ще бъде 100 Кила заедно с балет VS Dance.

За да бъде денят на самия концерт още по-вълнуващ, ще се проведе скейтборд състезание на паркинга на Арена Армеец с начален час 15.00 часа. Събитието не е случайно, а е провокирано именно от любовта на Snoop към скейтбордите, след като той самият създаде собствена линия на асфалтните сърфове.

На едно място ще се съберат най-добрите български скейтъри, които ще представят върху най-добрия сглобяем скейт парк уникални трикове, и то в разгорещен батъл. Събитието е подкрепено освен с помощта на организаторите от MediaPro Entertainment и с любезното съдействие на домакините Kool Events Enterteiment. Освен много екшън на скейтборд, за доброто настроение на всички ще се погрижат и момчетата от dance формация Top Bboys (Throwdown), които също ще си спретнат "бой" помежду си. Естествено няма да пропуснем да има и много рап музика представена от Dj Kalata (Unify).

Още какви изненади са подготвили организаторите, ще разберете като дойдете лично днес в 15.00 часа и заедно се подготвим за концерта на Snoop Dogg тази вечер от 20.30 часа. Ако все още не сте си купили билет за събитието, можете да го направите в мрежата на TicketPro, както и на касите на зала Арена Армеец. Цените на билетите са от 60 до 120 лв. в зависимост от разположението на местата в залата.