Приятелката на Григор Димитров - Мария Шарапова, се пече в оскъден бански на плажа в мексиканския курорт Канкун, разкриха папараци.

В същото време българският тенисист се поти на кортовете в Атина, където в петък, събота и неделя ще защитава честта на България срещу домакините за купа "Дейвис", неофициално световно отборно първенство.

В мрежата се появиха коментари, че полуголата мексиканска сесия на Маша е своеобразно отмъщение заради снимките на Григор с канадския секссимвол в тениса Йожени Бушар преди турнира в Акапулко в края на февруари.

“Добре дошъл в Гърция, Григор, ще те гледаме!”

Това бе една от първите реакции на феновете, след като най-добрият български тенисист пусна в социалните мрежи своя снимка до портокалово дърво в гръцката столица.

Димитров е в Атина заради плейофа за оставане в група II на зона Европа/Африка на купа “Дейвис”, световно отборно за мъже. Жребият ще се тегли утре, а мачовете започват в петък в клуб “Илиуполис”.

“Въобще не трябва да ги подценяваме. Това си е мач, не сме у дома. Познавам някои от гърците и все пак и те искат да се представят добре на родна земя. Ще се съберем, ще тренираме и се надявам, че ще излезем победители”, коментира Григор пред bTV при заминаването си. Той допълни, че 15-ото място в световната ранглиста не го задоволява и има още какво да покаже.

Билетите за мачовете са с цена 20 евро за ден, но все още не са пуснати в продажба и това изнерви хората, които искат да гледат Димитров, пише Мария Спасова в Grreport.info. Почитателите на българина цял ден са обикаляли Атина, за да търсят билети, но не можаха да намерят нито в клуба, който трудно намериха, нито в офиса на гръцката федерация. Съветите към феновете са да се наредят на опашка днес сутринта.