Иван Черкезов, Анн-Джи, Ангел Заберски, Румънецът и Преслава Пейчева  се съревновават не за едно, а за цели две първи места следващата седмица в „Черешката на тортата”. Състезателен дух през цялата седмица няма да липсва, а зрителите ще станат свидетели на надпяване, музикално трио и заснемане на музикален клип. За първи път в шоуто победителите на седмицата ще бъдат двама, но в крайна сметка справедливият шеф Манчев ще даде плакета само на един.

Понеделникът ще започне по вода и с малка авария, в дома на първия домакин – репортерът на Нова ТВ Иван Черкезов. Това ще го принуди да посети своята приятелка Елица от предаването "На кафе", за да сготви специалитети ала Черкезов в нейния ресторант.

Той ще посрещне звездите облечен с роба, а Ангел Заберски ще му падне на колене. Иван ще закъснее с вечерята, което ще ядоса гостите, а  те ще решат да станат от масата и да се скрият. Домакинът обаче няма да им обърне внимание и ще продължи да води импровизиран разговор с тях, а това ще ги накара да се върнат с песен на уста. По време на вечерята ще се заформи ново трио Румънеца, Иван и Ангел.

Във вторник гостите си в „Черешката” ще посрещне Анн-Джи. Тя ще направи руска кухня, тъй като има украински корени. Нейната вечеря ще започне от изненадата, а всички ще бъдат поканени на турска баня. Мъжете ще са с бельо, в ръцете на тайландки. На вечерята Анн-Джи ще разкаже историята на живота си, а всичко ще завърши повече от романтично, като на края певицата подари на гостите си и своята любовна стихосбирка.

Трети домакин през седмицата е Ангел Заберски, който  ще посрещне гостите си под навеса на своя уютен дом в Банкя. Един трън в крака на музиканта ще спре готвенето за малко, но няма да възпрепятства приготвянето на вкусна вечеря. Ангел ще се отдаде на импровизации в духа на кулинарния джаз и ще приготви  чомлек, салата от чери домати маслинови пасти. Изненадата ще вдигне гостите на крака – световно известният тъпанджия Стунджи ще подкара гостите на хоро. Темата за българската музика ще разгорещи и  почти ожесточи гостите за кратко, но вкусният десерт в пластмасови чашки отново ще ги върне към доброто им настроение.

Нова дисциплина в „Черешката на тортата” ще видят зрителите  в четвъртък, когато Румънецът ще демонстрира "show cooking" или приготвянето на храната пред самите гости.

През деня той ще направи своите заготовки, което ще включи дори изпичане на камъни във фурната. По време на вечерята ще позволи на своите гости сами да изпекат своето предястие от телешко месо  на масата. След като се окаже, че Румънецът има записани парчета и с двете дами от компанията, изненадата за гостите ще бъде те да заснемат клип на "Пипни ме тук", като Ангел влезе в ролята на Енчев, а Иван Черкезов - на Румънеца. Двете дами от компанията ще получат задачата да бъдат танцьорките от клипа.   В още една кулминация на вечерта ще се превърне десертът, за чието приготвяне Румънецът използва течен азот.

Преслава ще приготви риба, пиле и сладка баница със съпруга си Ясен в петък. Ще стане ясно как е пламнала искрата на любовта между тях, защо двамата правят едно идеално "ТЕ", и защо а него група "ТЕ" е  всъщност Тя. На вечерята Ангел Заберски ще предизвика двете дами Преслава и Анн-Джи да се надпяват. Коя от тях ще спечели, ще определи мъжката част от компанията.  Изненадата на Преслава ще бъде от група "ТЕ", но с фронт мен Любо Киров.

Как ще завърши седмицата, кои са двамата победители и кой тях ще си тръгне с почетния плакет, ще разберем от шоуто през следващата седмица от ефира на Нова ТВ.