Броени дни ни делят от концерта на хип-хоп изпълнителя Snoop Dogg. На 8 юли той ще пристигне в България заедно с един от синовете на легендарния реге изпълнител - Боб Марли, съобщават организаторите.

Съвсем скоро Snoop, известен вече и като Snoop Lion, издаде последния си албум "Reincarnated" вдъхновен именно от ямайския певец. Кои знаменитости Snoop е взел със себе си още и кои ще му правят компания по време на концерта в зала Арена Армеец предстои да разберем съвсем скоро.

Докато очакват рап звездата да пристигне на родна земя, най-големите му фенове могат да се забавляват заедно със специалните листчета за свиване прикрепени към картичките на Snoop Dogg.

Картичките с лика на известния хип-хоп изпълнител е по дизайн създаден ексклузивно за България и е изцяло съобразен с исканията на звездата.

Едно от изискванията на Snoop Dogg към организаторите на концерта е да му бъдат предоставени и качествени пурети за престоя му в България.

Билети за събитието търсете в мрежата на TicketPro, в зала Арена Армеец, както и online на www.ticketpro.bg. Цените на билетите са от 60 до 120 лв. в зависимост от разположението на местата в залата.

Всичко около предстоящия концерт на Snoop Dogg, известен и като Snoop Lion, феновете му в България могат да следят в официалната фен страницата във фейсбук www.facebook.com/SnoopDogg.Bulgaria и от официалния сайт на концерта на Snoop в София http://www.snoopdogginsofia2013.com