Емил Русев ще признае истината, ако Джумпарова му
„пусне” отново
Тази вечер в Къртицата 2, ММА боецът Жоро ще подложи на собствен „детектор на лъжата” Емил Русев.  Използвайки оголения фронт около бизнесмена-екоактивист след напускането на жена му и Бориса, Георги ще разпъне на кръст най-съмнителния играч в Базата и ще разнищи интимните му тайни до край. Бившата любима на Русев – Виктория Джумпарова, ще направи тягостния разпит още по-кошмарен, а ММА звездата ще разкрие психологията на лъжата, която прозира зад всяко негово признание. „Ако Виктория ми обещае да ми „пусне”, ще си призная всичко!” – опита да се пошегува Емил Русев, но дали това беше прието шеговито в Базата, ще стане ясно в епизода от 20.30 ч. по TV7.
След седмица на глад, безалкохолни напитки и зърнени храни, тази вечер Групата най-после ще се наслади на любимите пържоли. Битката за прехрана ще бъде още по-сложна, а всеки супергерой ще доказва уменията си на три различни оръжия.
Междувременно в Изолатора, Бориса откри собствен начин за релаксиране, а факта, че започна да си говори сама я накара да се зачуди, дали това е нормално. В опит да съхрани душевния си баланс, топмоделът помоли продукцията да изпрати в Изолатора и кучето й Джорджио - за компания.
Сивият кардинал – Костя, ще започне активна агитация за номинирането на Ивайла Бакалова в събота. Разбиването на коалиции и елиминирането на силни играчи като Мис България, според руснака е най-логичния ход напред в играта. В Къртицата 2, мотото „Всеки срещу всеки” вече важи с пълна сила, а как ще пренастрои стратегиите в Базата, предстои да видите.