Участник на "Еврофутбол" в букмейкърския пункт на ул. "Васил Левски" №76 в Разград "умножи" по хиляда залога си от 5 лева и получи чиста печалба от 5 808,87 лева за крайния изход на седем мача в права колонка.

За своята прогноза щастливецът избра четири срещи от Световното първенство по футбол до 20 години, две международни – приятелски и една за Купата на Чили. Ето и съдържанието на успешния талон от вчера, 02.07.2013 г.:

Испания – Мексико  1
Гърция – Узбекистан  2
Йънг Бойс – Динамо Москва  1
Нигерия – Уругвай  2
Франция – Турция  1
Бала Таун – ФК Левадия  1
Коло Коло – Ун. Сан Фелипе  2

Четирите двубоя от младежкото Световно първенство попаднаха и в талона на друг познавач – букмейкърът от пункта на ул. "Софроний Врачански" №1 в Кърджали прие залог за първо полувреме/краен изход за три от мачовете и за краен изход за последния, на стойност 3 лева. Това донесе на участника прекрасната сума от 2 387,30 лева. Гонките в "Еврофутбол" също излъчиха своите "победители", като за пореден път най-добре се представиха играчите от букмейкърския пункт на ул. "Чавдар Мутафов" №22 в София. Един от тях получи 2 130 лева за точното познаване на първата финиширала хрътка в петото надбягване в Сандърланд. Друг пък си тръгна с 930 лева, след като припозна кучето със звучно име Blue Brass за свой победител – на същата писта, но в дванадесетата гонка. Още един столичанин влезе в списъка с големите печалби – 629,50 лева отидоха при участник в пункта в бл. 482 в ж.к. "Младост". Там, той пусна своя талон на стойност 60 лева с предвиждане за 1-3 място в четвъртата гонка в Нюкасъл.