Компроматна кампания срещу депутат на "Атака" стартира през изминалата нощ. Точно в 23.01 ч. на редакционните пощи на различни медии пристигнаха няколко снимки на националиста Илиан Тодоров, които според подателя го разобличават в интимна връзка с чужда жена.

Кадрите показват как народния представител е прегърнал неизвестна блондинка в магазин за алкохол и са придружени от следния текст:

"Здравейте! Току що засекох народният представител от АТАКА - Илиан Тодоров с поредната му бройка, които пазаруваха в столичен магазин за алкохол и цигари. След като взеха бутулка изискано вино се качиха в кола с марка „Шкода” и отпрашиха в незнайна за мен посока. До като съпругата му го чака в къщи, Тодоров се радва на ласките на поредната фолк дива. Изпращам ви снимки направени тази вечер защото Вие сте единствената медия която може да разобличи похожденията на народният представител."

Всичко обаче се оказа злостна атака срещу депутата.

Вече мисля да водя и дела за такива недоказани писания, заяви Тодоров. Той оспори твърдението, че е сниман с чужда жена да пазарува посред нощ в магазин за алкохол.

"На снимката е жена ми", каза младият народен избраник.