3G-таблети с безплатен неограничен мобилен интернет за една година и full HD-телевизори ще раздава VIVACOM на своите лоялни клиенти през летните месеци. Моделите са осигурени от Samsung и са сред най-търсените устройства на пазара с тази марка.

Всяка седмица в периода юли и август, потребителите с валидна VIVAClub карта, които активират нова услуга, допълнителен пакет или продължат някоя от настоящите си услуги, ще бъдат включени автоматично в рекламни томболи за 135 3G-таблета Samsung с неограничен достъп до интернет. Моделите, които ще се раздават в рамките на девет поредни седмици през целия летен период са Galaxy Tab 2 7", Galaxy Tab 2 10" и Galaxy Note 10.1. Бройката на наградите във всяка томбола ще е 15. За всеки спечелен таблет, VIVACOM осигурява и безплатен неограничен мобилен интернет за една година. В края на лятото ще се проведе финална томбола, в която ще бъдат включени всички участници от началото на инициативата и петима от тях ще спечелят 40-инчов телевизор Samsung с LED Full HD екран.

За да участват за различните видове награди, потребителите трябва да имат валидна VIVACLUB карта, която ги идентифицира като лоялни клиенти на компанията. Това са онези клиенти, които ползват поне една абонаментна услуга на телекома през последните шест месеца и да нямат закъснели плащания. Дори и да не е получил своята VIVAClub карта, всеки лоялен клиент може да я заяви напълно безплатно на www.vivaonline.bg или на тел. 123 и да получи номера й в момента на заявяването й.