Брайънт Дженингс окончателно обяви, че няма да се боксира с Кубрат Пулев на 24 август, озадачавайки с твърдението си, че никой не му е предлагал такъв мач.

Пред онлайн изданието "BaylorIC Worldwide - TV" вероятно най-добрият американски боксьор в тежка категория твърди, че не е имал контакт с лагера на Кобрата, въпреки че от там официално заявиха, че ще направят предложение на янкито. Първият път от клуба на Пулев "Зауерланд" направиха оферта от 25 000 долара към американеца, а според слуховете втората, за която Брайънт отрича изобщо да съществува, е била два пъти по-голяма. Запитан ще се бие ли с Кобрата на 24 август, Дженингс заяви: "Не, не съм чувал за това,. Никой не се е свързвал с мен за това. Не знам откъде се появи. Да, първия път той ми предложи 25 000 долара, за да играем в Германия. Той щеше да вземе 75 000 долара". Американецът добави, че вече мисли за други боеве. "Казах му аз не съм от тези нови пичове, но не можеш да ме подкупиш с чек. Няма какво да направиш, за да ме накараш да изляза от кожата си. Имам мениджър, ние мислим на високо ниво. Определено ще е нещо много голямо", каза още боксьорът от Филаделфия.

Така вариантът Александър Димитренко отново излиза на преден план за Кобрата. Българинът не искаше да се боксира с човека, срещу когото спечели европейската си титла през миналата година, но предвид липсата на алтернативи това все пак може да се случи. Срещата отново би трябвало да е на 24 август в Германия. Интересното е активизирането на лагера на Тайсън Фюри, който вече веднъж дезертира от преговорите за мач с Кобрата, когото тогава нарече "анонимник". Попитан дали мач с Пулев отново стои на дневен ред, треньорът и чичо на младия британец Питър Фюри заяви в "Туитър": Да, определно се оглеждаме за мачове сега".