Качулка скрива лицето на един от най-издирваните в началото на тази година мъже у нас. Очите на Иван Тодоров, който бе обвинен за убийството на красивата студентка Хюлия Маджар, остават скрити дори след ареста му. Близки и приятели на жертвата обаче настояват 25-годишният варненец не само да лежи в затвора, но и да бъде публично разобличен. Воден към съда, Тодоров се крие и на малкото кадри, на които е заснет, се виждат само части от лицето му. В. "168 часа" за първи път публикува лицето на убиеца.
Близък до убитата Хюлия разказва, че 20-годишното момиче три пъти е излизало с Тодоров, преди да бъде отвлечено. Двамата не поддържали постоянен контакт. Малцина от приятелите на студентката познавали Тодоров.

Интригата около образа на 25-годишния мъж се заплете още в момента на обявяването на неговото име. Тогава в интернет се появи снимка с надпис "Ето го убиеца на Хюлия Маджар". За часове ликът на съученик на момичето бе споделен стотици пъти във фейсбук, публикуван в онлайн медиите и пуснат дори по телевизиите. Шокиран, Иван Костадинов вижда името и снимката си в статии за убийството на бившата си съученичка, с която не се е срещал от години.

Оказва се, че първоначалната информация е погрешна, а момчето, чийто образ е разпространен, няма нищо общо със случая. Истинският обвиняем - Иван Тодоров, е обявен за национално издирване, но негов фотос така и не се появява. И досега, когато в гугъл бъде написано името му, се появява именно онази объркана първоначална снимка на адаша му Костадинов.

Скандалите около Тодоров продължават, след като става ясно, че мъжът е успял да стигне чак до Холандия, укривайки се от правосъдието. Куриозът е, че обвиненият за убийството е бил арестуван и освободен от българските власти много преди това.