Две момчета и момиче на 21 години са с опасност за живота след зверска катастрофа на километър преди източния вход за Казанлък. Инцидентът е станал днес, около 16 часа. Пежо 406, управлявано от мъж, се е движило в посока от Стара Загора към Казанлък, като малко след разклона за Черганово шофьорът е загубил управление и автомобилът е излязъл вдясно от пътя. Преминал е около 50 метра през храсти и млади дръвчета, предаде kazanlak.com.
Автомобилът се е обърнал по таван. Около мястото на инцидента има части от колата, дрехи и принадлежности на хората, пътували в нея. На място са пристигнали екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ. Пожарникарите са разрязали част от автомобила, след като едно от момичетата пътуващи в Пежото е било заклещено от ламарините на колата. В автомобила е имало 5 души, като всички са откарани в Спешния център в Казанлък.

Пострадалите са от Раднево. Те са пътували за Казанлък, от където искали да си закупят автомобил. В по-тежко състояние са трима души една жена и двама мъже - едното от момчетата е с тежки наранявания по главата, а момичето е със счупвания по крайниците и е било притиснато от предните седалки. По-леко са пострадали шофьорът и жена, която е стояла на предната седалка. Те са с охлузвания.

Шофьорът е тестван за употреба на алкохол, като дрегерът е отчел нула. Вероятната причина за тежкия инцидент е висока скорост.