Стефан Василев (дизайнер и създател на Urban Saints), Драгомир Дончев (начинаещ рекламист и музикант), Надя Сивкова и Биляна Брайкова обединяват общата си страст към еротиката и създават проекта WRCKLSS – онлайн платформа, която им дава идеалното оправдание да събличат и снимат момичета по апартаменти и да ги представят без излишен текст и обяснения.
Екипът зад българския проект стои от добрата страна на съвременната еротика, не натрапва излишна вулгарност и предпочита да работи с деликатни и доста освободени непознати момичета с освободено отношение към пуританските нрави.

"Идеята се роди преди около година между мен и Драго. Той има афинитет към фотографията и особено много обича да снима момичета. Разбира се почерпихме вдъхновение от подобни чуждестранни проекти и по-скоро ни се прииска и у нас да има нещо такова. В началото на годината Драго се свърза със Стефан, който също се увлича към подобна фотография, той от своя страна предложи на Надя да се присъедини и ето ни сега. WRCKLSS е онлайн пространството, където можеш да видиш красиви и секси момичета, премерено или откровено разголени, които се чувстват комфортно и уверени в красотата си", разказва Биляна пред Нова телевизия.

И четиримата съидейници са категорични, че голият човек е красив. "Хубаво би било, ако хората възприемат голотата като нещо естествено. Нашата е поднесена премерено, далеч от рязката и провокативна на мъжките списания например", каза Биляна. "Човек е роден гол и това е естественото му състояние, но се сещам за един слоган на бар, който би описал мнението ми по-добре: „За мъжете без горнище - няма обслужване, за жените без горнище - безплатна бира”, поясни обаче Драго.