Музикалната звезда Шер, която в момента е на прощалното си музикално турне "Dressed To Kill", сподели с феновете си ритуалите, които изпълнява след всеки голям концерт.

"Свалям сценичния си тоалет и директно се гмуркам в ароматната вана със соли и минерали", написа звездата в профила си в Туитър.

Изпълнителката започна последната част от турнето си във Финикс, Аризона и веднага коментира преживяното от първия си концерт там. Шер е забравила част от текстовете на 2-3 песни, а някои от костюмите за представлението изобщо не са и стояли както трябва.

Въпреки малките инциденти, певицата не се е обезкуражила и е изнесла невероятно шоу за феновете във Финикс. Следващата стъпка от турнето е посещението й в Далас, Тексас, а след концерта си там, певицата ще отпътува до Канада.

"Искам да благодаря на целия ми екип и на всички, които са замесени в подготовката и осъществяването на тези невероятни концерти. Хората ,с които работя преминаха отвъд възможностите си, за да можем заедно да постигнем този зашеметяващ резултат", коментира изпълнителката.