Няма вероятност назначеният за шеф на ДАНС Делян Пеевски да се оттегли от поста. С такива коментари излязоха след второто си заседание за деня депутатите от парламентарта група на Коалиция за България.

Няма никакъв шанс да бъде преразгледано решението коментира на излизане от централата на "Позитано" 20 на депутатът Атанас Мерджанов. Той посочи, че на заседанието този следобед са обсъждали различни въпроси и общите приоритети на БСП и как групата да работи в бъдеще. Както и че не са искали нови аргументи за избора на Пеевски за шеф на ДАНС. Атанас Мерджанов е категоричен, че те са били казани днес в пленарната зала.

Депутатът, който гласува с "въздържал се" за избора на Пеевски в пенарната зала Емил Костадинов заяви, че това гласуване е "против" и до момента никой от БСП не е искал от него обяснение за гласуването му.

Младен Червеняков също даде своя коментар за избора на Делян Пеевски. Той също добави, че не е търсено обяснение от лидера на БСП за решението да подкрепят Делян Пеевски за шеф на ДАНС, както и че не е забелязал някакви настроения в партията за смяна на нейния председател. Все пак Червеняков отбеляза, че разговорите трябва да продължат, тъй като в политиката всичко е възможно.