Борислав Манджуков е щял да ходи на кино с Любо Ганев снощи. Двамата са имали уговорка това да се случи, но заради нападението срещу бизнесмена тя не се е състояла и той не се е появил на мястото на срещата, съобщи BNews.bg.
Самият Любо Ганев потвърди информацията за срещата. Той обясни, че от дълги години с Боби Манджуков са добри приятели, не може да си обясни кой може да е желал смъртта му и не знае да е имал врагове.

„Цяла нощ не съм спал“, призна легендарният волейболист. Той допълни още, че полицията все още не го е търсила по случая. „Колкото знаете вие, толкова знам и аз“, заяви Ганев.

Варненският бизнесмен бе убит около 20 часа в понеделник зад „България мол“, в столичния квартал „Бокар“ до бул. „България“. За случая преди всички информира агенция БЛИЦ.

За разлика от повечето бизнесмени у нас, убитият снощи в София Боби Манджуков ходел без охрана.

Самият Манджуков имал афинитет към скъпите неща – винаги бил наконтен с маркови дрехи. Колата, с която се придвижвал, обаче, не била от скъпите. Имал слабост и към красивите дами, почти винаги бил обграден с актуалните варненски красавици.