Полицията продължава да разследва убийството на варненския бизнесмен Борислав Манджуков в столицата. В района, където беше застрелян снощи пред бл. 73 на столичния кв. "Бокар", столичната полиция направи втори оглед.

Извършителите на убийството се издирват. Убийството стана малко преди 20.00 часа на столичния булевард "България", близо до Околовръстното шосе. Полицията, пристигайки на мястото, намира мъжа, убит в комплекса. Екипът от "Спешна помощ" установява смъртта на 39-годишния Манджуков. При първоначално направения оглед се вижда, че той е намушкан с нож. Впоследствие обаче се оказва, че той е и прострелян. Полицията провежда разследване и издирва извършителите на убийството.

Манджуков е собственик на веригата заведения "Версай", "Булгари" и дискотеки Exit. Той също така притежава чейндж бюра и хотели. Срещу него има заведени десетки висящи дела, които са предимно за измами и източване на ДДС. Името му нашумява още през 2004 г. покрай отвличането на приятелката му Галя Пеева. След около месец тя бе освободена, както се говори, срещу откуп от 1 млн. лв. Манджуков е арестуван през юни 2012 г. в акцията "Цигараджии". Крупният варненски бизнесмен е заловен като част от организирана престъпна група занимаваща се с контрабанда на цигари.