Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, която отдавна е призната за икона за изтънчен стил и вкус, харчи сума равна на ново Ауди А4 за поддръжката си.

Само за красивото си лице съпругата на принц Уилям отделя по 6500 долара. Тя ползва маска с пчелна отрова от Дебора Мичъл, известна още като "природния ботокс". За грижа за косата Кейт посещава салоните на известния фризьор Ричард Уорд.

Възстановяващи процедури за коса с кератин, на които ходи три пъти седмично й струват 11 732 долара на година. Боядисването на шест седмици й струва 3008 долара годишно. Любимата й козметична марка "Боби Браун" също е доста скъпа. За очна линия, гланц за устни и руж херцогинята плаща по 900 долара годишно.

Маникюрът на Кейт е 58 долара, а педикюрът 76 долара. Бъдещата майка ходи и на солариум на всеки три седмици, за който отделя по 2000 долара.

Любимият парфюм "Illuminum White Gardenia Petals" се продава за 150 долара флакончето. Херцогинята използва най-малко две опаковки на година, което прави минимум 300 долара.