Превърналата се в ежегодна инициатива „Да почистим Пампорово заедно" ще се състои на 22 юни, съобщиха от „Пампорово“ АД.  
Организаторите осигуряват безплатен транспорт от Смолян и Чепеларе за всички доброволци, които ще се включат в кампанията. Лифтът от „Студенец“ до вр. Снежанка ще вози безплатно участниците в почистването.
Планината е наш дом, пристан и прохлада, извор на здраве и дълголетие – нека я запазим чиста и неопетнена, за да се радваме на благата ѝ целогодишно, призовават от „Пампорово“ АД. Инициативата за почистване на ски зоната е за поредна година преди началото на летния сезон. Сборен пункт за всички участници е плац „Студенец“, където в 10:30 ч. ще се разпределят групите и ще се раздават ръкавици и чували на доброволците.
Бусовете за желаещите да се включат ще тръгнат 9:30 ч. от паркинга пред църквата „Св. Висарион Смоленски“ в Смолян и от паркинга пред Община Чепеларе, а обратният маршрут е в 16:00 часа.  Всички доброволци ще имат безплатен достъп до приключенски парк „Язовира“, кафе-панорамата на кула „Снежанка“ и безплатни напитки от заведение „При Хари и Марина“ на ски център 2 - Малина.