Ще бъде затворено трасето от Свети Влас до Несебър заради шествие от хиляди мотори на членовете на клуба Hells Angels ("Ангели от ада"). Шествието ще бъде утре от 14:00 до 15:00 ч. Маршрутът започва от Свети Влас, през главната алея на курорта "Слънчев бряг" до кръговото кръстовище за Несебър и обратно, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР-Бургас.
В указания период от време страничните пътни артерии, пресичащи трасето, ще бъдат затворени от полицейски служители за осигуряване на безпрепятствено преминаване на мотошествието и гарантиране на пътната безопасност. Служителите на реда ще указват и обходните маршрути на водачите, озовали се в затворените пътни участъци. Полицията уведомява гражданите и гостите на Свети Влас и Слънчев бряг да съобразят поведението си с въведената временна организация на движение и полицейските разпореждания.
Припомняме, че многохилядният мотоклуб избра тази година Свети Влас за свой годишен световен събор. Заради световната сбирка на Hells Angels МВР командирова стотици служители в Свети Влас, Слънчев бряг, Несебър. Според информация на полицията от понеделник над 350 полицаи са командировани да се грижат за реда по време на световния мотосъбор.