Със свое решение Централната избирателна комисия (ЦИК) определи имената на новите народни представители в 24-ти МИР-София, които днес положиха клетва в 50-ия парламент.
Ето кои са новите депутати, подредени според номерата в бюлетините, изтеглени в жребия на ЦИК:
Иван Кючуков – "Има такъв народ". Той е роден през 1968 г. в Симеоновград. Инженер, завършил Техническия университет в София. Има специализация в САЩ, каза той за БТА през октомври миналата година. След прибирането си от САЩ е работил почти година като зам.-директор по транспорта в „Кремиковци“, след това две години е главен специалист в Министерството на отбраната. 28 години е работил в системата на „Дженерал мотърс“. Технически мениджър е в „Юнион Ивкони“. От януари до август 2022 г. е областен управител на София. "Аз съм човек, който съм се прибрал в България и съм си устроил живота тук, въпреки че имах възможност да остана в чужбина", казва той.
Йордан Тодоров – „Възраждане". Той е български икономист и политик от партия „Възраждане“. Народен представител в 49-ото народно събрание, сочи справка в сайта на парламента. На парламентарните избори през 2023 г. е кандидат за народен представител от листата на партия „Възраждане“ в 24-ти МИР – София. Избран е за народен представител от същия многомандателен избирателен район.
Георги Иванов - "Възраждане". Той е роден в град Враца на 6 юни 1993 година. От вече близо две години съм оперативен директор във финансова компания. Има придобит световно признат сертификат за управление на проекти Prince 2, се посочва в личната му интернет страница. 
Христо Иванов - "Продължаваме промяната - Демократична България". Той е председател на партия „Движение „Да, България!“ и съпредседател на “Демократична България”, се посочва в интернет страницата на „Демократична България“. Иванов е завършил право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Специализира правни аспекти на националната сигурност и процедури по съдебните назначения във Вашингтон, САЩ. Бил е програмен директор на Фондация „Български институт за правни инициативи“. Председател на парламентарната група на „Демократична България“ в 45-ото, 46-ото, 47-ото и 48-ото Народно събрание. Депутат от 49-ото Народно събрание от „Продължаваме промяната – Демократична България“. Бил е министър на правосъдието от 7 ноември 2014 г. до 18 декември 2015 г. във втория кабинет на Бойко Борисов. Бил е и вицепремиер и министър на правосъдието в служебното правителство на Георги Близнашки.
Лена Борисова – "Продължаваме промяната - Демократична България". Лена Бориславова е юрист по образование, адвокат по професия и пътешественик по душа. Това пише за нея в сайта на „Продължаваме Промяна“. Завършила е право в Софийския университет и магистратура в Харвард. Тя е една от трите българки в класацията “30 под 30” на списание Форбс за Европа, а през 2021 г. е отличена за млад юрист на годината в България.
Мартин Димитров - "Продължаваме промяната - Демократична България". Мартин Димитров е икономист, активен законодател, се посочва на сайта на „Демократична България“. Той винаги е отстоявал позицията за общи действия на принципните хора в дясно-център. Народен представител от гражданската квота на “Демократична България” в 45-ото Народно събрание, където е член на комисията по бюджет и финанси. Има богат политически опит – седем пъти е избиран за народен представител, като е председател на Комисията по икономически политики и инновации в 47-ото и 48-ото Народно събрание. От 2008 до 2012 г. е председател на Съюза на демократичните сили (СДС).
Петър Кьосев - "Продължаваме промяната - Демократична България". Петър Кьосев е роден през 1989 година в България, пише в сайта на парламента. Бил е народен представител в 47 -ото  и 49 -ото Народно събрание. Участвал е в Комисия по правата на човека, вероизповеданията и жалбите на гражданите и Комисията по конституционни и правни въпроси в парламента. 
Йордан Терзийски - "Продължаваме промяната - Демократична България". Йордан Терзийски е народен представител в 47-ото и 48-ото Народно събрание. При регистрацията на листата Терзийски коментира пред журналисти, че в нейния състав има представители от всички партии в коалицията.
Рая Назарян - ГЕРБ-СДС. Рая Назарян е родена на 16 септември 1985, се посочва на интернет страницата на  ГЕРБ-СДС. Адвокат с повече от 12 години юридически стаж, от които десет като адвокат със специалност в областта на облигационното, вещното, застрахователното, семейното и наследствено право и свързаният с това богат процесуален опит по търговски, граждански и административни съдопроизводства пред българския съд. Специалист по медиация и извънсъдебно уреждане на правни спорове. Член на Софийската адвокатска колегия, съдружник и съучредител на Адвокатско дружество.
Христо Гаджев - ГЕРБ-СДС. Роден е през 1983 година, пише в сайта на ГЕРБ-СДС. Специалист е по национална сигурност и отбран. Експерт в сферата на отбраната към ПП ГЕРБ. Парламентарен секретар в Министерството на отбраната (2010 – 2013 г.). Бил е депутат в 43-ото, 44-ото, 45-ото, 46-ото, 47-ото, 48-ото и 49-ото НС, председател на Комисията по отбрана, член на комисията по електронно управление и информационни технологии, пише в сайта на парламента.
Тервел Георгиев - ГЕРБ-СДС. Той е роден на 14 март 1976 г. и е част от парламентарната група на ГЕРБ-СДС в 50-ото Народно събрание, пише в сайта на Народното събрание. 
Михаил Ставрев - "БСП за България". Той е роден на 11 април 1983 г. в София, се посочва в сайта на Столичния общински съвет. По образование е финансист. Бил е общински съветник от 2019 до 2023 година. Участвал е в комисиите по устройство на територията, финанси и бюджет и транспорт и пътна безопасност. Бил е и кандидат на местна коалиция „БСП за България“ за кмет на район „Оборище“ в София на изборите на 29 октомври 2023 година, става ясно от интернет страницата на Общинската избирателна комисия – София.
Етиен Леви - "Величие". Етиен Леви е роден на 3 юли1957 година в София, се посочва на сайта на Нов Български университет. От 7 -годишна възраст свири на пиано. През 1977 год. завършва Средно музикално училище “Любомир Пипков“ със специалност – пиано. През 1981 год. завършва Българска държавна консерватория със специалност естрадно пеене и втора специалност – пиано. От 1983 година е солист на вокална група “Трик “.