Планираната среща между президента на България Румен Радев и министър-председателя на Черна гора Милойко Спаич не се е състояла, съобщава в. „Виести“, като се позовава на черногорското правителство.
Срещата, която е трябвало да се проведе в сградата на черногорското правителство, се е забавила, в резултат на което делегацията, водена от президента Румен Радев, е напуснала сградата след четири минути чакане, пише "Виести".
Срещата е била насрочена за 17:00 ч. в понеделник в приемната зала на черногорското правителство, а премиерът Милойко Спаич е имал голямо желание да се срещне с президента Радев въпреки натоварения си график. Преди това черногорският премиер е имал среща с най-големия германски туроператор ТУИ, която е продължила три минути по-дълго от планираното и делегацията на президента на България Румен Радев е напуснала сградата след четири минути чакане, е съобщило черногорското правителство пред „Виести“.
От черногорското правителство са обяснили още за вестника, че срещата е трябвало да се състои в същата приемна зала, където се е състояла и срещата с германския туроператор ТУИ и че причината за забавянето е била, че пространството е трябвало да бъде подготвено за новата среща.
В. „Виести“ отбелязва, че президентът на България Румен Радев е бил на посещение в Черна гора по покана на своя колега Яков Милатович.