Централната избирателна комисия (ЦИК) обяви имената на народните представители в 50-ото Народно събрание. Четирима са депутатите, които ще представляват Разград в следващия парламент, сочи окончателното разпределение на мандатите на народните представители, публикувано в сайта на комисията. 
"Движението за права и свободи" (ДПС) ще има трима народни представители. На депутатската банка от листатата на ДПС ще седнат Хабибе Расим, Мехмед Салим и Едис Даудов.
Хабибе Расим има бакалавърска степен по специалностите „Социални дейности“ и „Икономика“ от Шуменския университет “Епископ Константин Преславски“ и магистърска степен по специалности „Финанси“ и „Право“ от ВТУ “Св.св. Кирил и Методий“ - Велико Търново. Работила е като технически сътрудник и главен специалист в Областна администрация - Разград. В продължение на 13 години е съдебен деловодител в Съдебно-изпълнителна служба при Районен съд-Разград. От октомври 2020 г. до октомври 2021 г. е юрисконсулт в Община Лозница. От 12 октомври 2021 г. до 10 ноември 2023 г. бе заместник-кмет в Община Разград по хуманитарните дейности, а от декември 2023 г. Расим встъпи в длъжност като заместник-кмет на община Разград с ресор „Устройство на територията“.
Мехмед Салим е роден в Исперих, обл. Разград. Възпитаник е на Техническия университет във Варна със специалност "Мениджмънт". Почти целият му трудов стаж е в сферата на финансите, като към настоящия момент управлява местния клон в гр. Разград на „Търговска банка Д” АД. Мехмед Салим е председател на Областния съвет на ДПС. Семеен, с две деца – дъщеря и син.
Едис Даудов е  на 36 години, от Кубрат. Завършил е инженерна специалност в Русенския университет „Ангел Кънчев“ – бакалавър. Работи в Община Кубрат като старши специалист „Териториално и селищно устройство“. Женен с едно дете.
Избраният от ГЕРБ-СДС в новия парламент е отново Гюнай Хюсмен. Той беше втори в кандидатската листа, но водачът Делян Добрев избра да е народен представител от Хасково. Хюсмен е със специалност инженер-агроном. Бил е народен представител в 43-тото Народно събрание. От април 2017 г. е областен управител на Разград. След това е депутат в 46-ото, 47-ото, 48-ото и 49-то Народно събрание.