Галена Назърова и Александър Динев са новите Царица Роза и Цар на минералната вода в Павел баня. Те бяха коронясани от кмета на общината Иса Бесоолу на официална церемония, състояла се на лятната сцена в центъра на курортния град. Първа и втора подгласничка станаха Велина Рахманлиева и Аделина Ангелова. 
Официални гости бяха областният управител на Стара Загора Ива Радев, зам.-кметове, представители на местната администрация. Поздрав към претендентите за царските корони отправи Иса Бесоолу, който им пожела да продължат да се развиват и да гледат само напред.
Победителите бяха избрани с онлайн гласуване, като за титлата Цар на минералната вода се състезаваха седем младежи, а за Царица Роза – десет момичета. По традиция кандидатите за царските корони дефилираха пред публиката в няколко кръга и споделиха най-интересното за себе си, а водещ на церемонията беше Орлин Горанов, който изпълни едни от най-обичаните си песни. В спектакъла участие взеха още Райко Кирилов и Фолклорен ансамбъл "Детелини", а вечерта завърши с пищна заря. 
Галена Назърова и Александър Динев стават представителни лица на община Павел баня до следващия Празник на розата и минералната вода. Те придружават кмета на официални посещения и срещи в страната и извън нея, а Царица Роза – Павел баня получава правото да представи града в конкурса за избор на Царица на Долината на розите.
Днешната церемония постави началото на 20-я Празник на розата и минералната вода в Павел баня, който продължава още два дни. Утре на Лятната сцена в центъра на града е празничният юбилеен концерт на павелбанския фолклорен ансамбъл „Детелини”, а на 15 юни в градския парк децата от детска градина „Синчец” ще представят тяхното „Шоу с аромат на рози”. Традиционно, в следобедните часове в парка, ще бъде откриването на кулинарното изложение на традиционни ястия, занаяти, обичаи „Селски дворове”. Там ще се представят всички населени места от общината, след което в центъра на града ще започне карнавалното шествие. Кулминацията на празника ще бъде концертът на Невена Цонева, Лилия Стефанова и Борис Солтарийски.