Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заяви в кулоарите на Народното събрание, че се е запознал с изказването на Бойко Борисов. Националистът го тълкува като поведение на един обременен и комплексиран човек.
По думите му, Бойко Борисов е показал с това изказване, че ГЕРБ ще се държат като "Атака". Волен Сидеров заяви, че се учудва защо при условие, че ГЕРБ са толкова много депутати се чуди защо винаги Борисов се държи така и няма да ли направи нещо самостоятелно, все пак ГЕРБ са 97 депутати не предприемат нещо самостоятелно, а само копират.
Сидеров съобщи също така и важна информация относно "Авиоотряд 28". По думите му, с него са се пренасяли пари в офшорни компании и то главно в Ливан. Той съобщи Националистът обеща още по - подробна информация по въпроса. Той поясни, че тези данни е получил от приближен човек до ГЕРБ. "Хората, приближени до ГЕРБ, вече се освобождават от страха и проговарят", каза още Волен Сидеров.
Националистът съобщи също така, че "Атака" е гласувала против номадството в парламента. "Ако ГЕРБ бяха в зала, това нямаше да бъде прието. Но ето, явно има тайно договаряне между ГЕРБ , ДПС и БСП това да бъде прието", каза Сидеров Той припомни, че ПГ на "Атака" най - много е пострадала в предишния парламент от номадството.