Враждуващи агитки на РЗС и "Атака" стигнаха до бой пред сградата на общината в София. Членовете им си размениха куп нецензурни реплики по адрес на лидерите си. Партийните фенове заеха двата тротоара на "Московска", където кордон от около 60 полицаи ги пазеха от физически стълкновения.

До сблъсъка между двете групи се стигна, след като лидерът на РЗС Яне Янев отиде в Столична община, където внесе заявление за нови протести срещу кабинета. В това време пред сградата се насъбраха десетки симпатизанти на "Атака", които скандираха по адрес на Янев : "Проститутка" и "Пудел". В отговор РЗС събра бързо свои фенове да бранят лидера. Новата агитка също започна да скандира цинични думи срещу Сидеров.

Янев обясни, че РЗС са уведомили Столична община за редица протестни действия оттук нататък. Ако някой се притеснява от протести, ако някой има гузна съвест - то това си е само за негова сметка", отсече шефът на РЗС след срещата си с Йорданка Фандъкова.

Янев обясни, че протестиращите въобще не са ходили до централата на „Атака".Според него протестиращите пред „Атака" са граждани, събрали се след 14 часа днес. Столичният кмет пък обясни, че разрешенията за днешния протест не са предвиждали маршрута до централата на „Атака".

Янев увери, че не враждувал с правителството на Пламен Орешарски, но набеди Сидеров, че станал говорител на кабинета на БСП и ДПС.Докато Янев говореше пред медиите, симпатизантите го освиркваха и обиждаха с множество нецензурни думи. Агитките на двете партии събраха погледите на минувачи и чужди туристи.