Британският актьор Хю Лори, известен от сериала за д-р Хаус, представи във вторник в Кремъл втория си студиен албум Didn`t It Rain, предаде РИА Новости.

"На черно" билетите на първите редове в залата вървели по 15 000 рубли (около 500 долара) при цена на касата 200 долара. Д-р Хаус и неговата група The Copper Bottom Band свириха пред очарованата си руска публика близо два часа. Преди да започне с музикалните изпълнения, Хю Лори казал "Добрый вечер! Спасибо!" и после се извинил, че е научил само това на руски. Като порепетирал малко с публиката, той поискал от нея да пее в хор парчето Let the Good Times Roll. След известни усилия получил задоволителен резултат и похвалил московчани, че са по-добри в пригласянето от публиката в Санкт Петербург. И пуснал майтап:"Пък и ви разбирам - вие сте си купили билети, ние трябва да пеем", което било прието с овации от публиката.

По време на шоуто Лори и неговата банда изпълнили на практика всички композиции от албума, както и няколко парчета от Let Them Talk.В един момент д-р Хаус поискал пауза за себе си оркестъра, обиколил музикантите с поднос с чаши, пълни с уиски, и след това всички дружно вдигнали наздравица за публиката.