Миньор Перник избра нов управителен съвет, клубът си постави за цел промоция за efbet Лига през следващия сезон

Общото събрание на ФК Миньор Перник избран нов управителен съвет на клуба, съобщиха "жълто-черните" на страницата си във Фейсбук.
В състава му влизат Андриян Йосифов - търговски директор във финансова компания, Любомир Трайков - спортно-технически директор на клуба, Мартин Ушатов, Ангел Вангелов (председател на фен клуба) и Емил Владимиров.
По време на общото събрание бе приет финансовият отчет на предишния председател на клуба Ангел Христов. Също така бе отбелязана добрата работа дотук на община Перник, г-н Христов и новото ръководство относно финансовото състояние на клуба. ФК Миньор Перник е един от малкото клубове в България, които нямат и стотинка задължения към НАП, изплатени са текущите заплати, както и голяма част от старите задължения на клуба.
Целта, която бе поставена от новия УС към спортно-техническото ръководство на клуба, е през сезон 2023/2024 тимът да се класира за efbet Лига, като е гарантиран подходящият бюджет за постигането ѝ. 
В момента Миньор заема 15-о място във Втора лига и се намира в зоната на изпадащите, но е само на точка от спасителния бряг при оставащи 13 кръга.