Светослав Петров: "Няма как да не съм доволен, дадохме битка"

Треньорът на столичния Септември остана много доволен от играта на тима си при успеха срещу Ботев (Пловдив).
"Няма как да не съм доволен от играта и победата. Говорихме се с момчетата, че досега играхме добре, но трябва и да печелим. Направихме го вече в два мача поред. Отборът расте", зарадва се специалистът.
"Футболистите играят за себе си и се надявам, че някои от тях ще отидат и на по-добри места. Дано Сами (б. а. - Александров) да успее да се наложи в ЦСКА. Красиан Колев има леки психологически проблеми, дано не ме слуша сега, но вярвам, че може да ги преодолее и да има голямо бъдеще във футбола", каза още младият треньор.
"Мен ме интересува моят отбор, конкурентите ни да мислят за тяхната игра. Винаги съм казвал, че нацианалният отбор е лицето на българския футбол. Няма да давам съвети на селекционера Младен Кръстаич, но когато играят повече млади българи, това е добре за тима", добави той.
"Гостуването на Черно море ще бъде един от най-трудните ни мачове през сезона. Изключително уваавам Илиан Илиев и Петьо Костадинов. Те са един от отборите, които играят най-добре у дома", завърши Светослав Петров.