Комедията "Искам вашия мъж" ще бъде представена на плевенска сцена

Комедията "Искам вашия мъж" ще бъде представена на сцената на плевенското читалище "Съгласие 1869". Това съобщи за БТА Петя Лакова от културния институт. 
Спектакълът е част от репертоара на Сатиричен театър "Алеко Константинов". Режисьор е Владлен Александров, а в ролите плевенчани ще видят актьорите Силвия Лулчева, Кирил Ефремов и Рада Кайрякова.
"Искам Вашия мъж“ е комедия на тънките чувства, болезнени надежди и невъзможните очаквания, за отчаяното търсене на любов, на близост, на нежност и на желанието да бъдеш с другия.
Билети за комедията "Искам вашия мъж", която ще бъде представена на 16 февруари, четвъртък, от 19:00 часа, вече са в продажба на касата на читалището. 
Както БТА съобщи, ценителите на театралното и танцово изкуство в Плевен имат възможност да посетят представленията на няколко гостуващи трупи през февруари. 
Народният театър "Иван Вазов" ще гостува с два спектакъла на 15 и 16 февруари. На сцената на Драматично-куклен театър "Иван Радоев" ще бъдат представени "О, ти, която и да си"- лиричен колаж за любовта по стихове, писма и спомени на Иван Вазов от Мирела Иванова, и "Две" от Таня Шахова.
За пореден път в Плевен ще се представи и трупата на Ловешкия театър – на 20 февруари.